Terug naar “gewoon doen”

In afwachting van het nader onderzoek naar de gebeurtenissen van afgelopen week keert Gorinchem langzaam terug naar het gewone doen.

Een nieuw (en jong) bestuurslid

In de algemene ledenvergadering van de PvdA werd Rowan van der Wal gekozen als nieuw (n jong) bestuurslid van de afdeling. Hij gaat zich samen met voorzitter Frans de Munnik vooral inzetten voor het werven van jonge nieuwe leden. Binnenkort komt daarvoor een agenda beschikbaar.

In dezelfde ALV gaf wethouder Eelke Kraaijeveld nog maar eens aan hoe de kansen liggen voor de energietransitie in het kader van een Regionale EnergieStrategie. Tenslotte hebben de aanwezige leden nog een discussie gevoerd over de actuele politieke agenda: de begroting voor 2020 en over de zichtbaarheid van de PvdA voor de inwoners van ons Gorinchem. Daar moeten we vooral zelf als bestuur en fractie hard aan blijven werken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *