PvdA maakt 1,5m. leuker

Voorbijgangers keken wel even vreemd op toen er zaterdagmiddag om 13.00 uur plotseling een kleine 500 rode petunia’s werden opgesteld in de Kwekelstraat op de hoek met de Gasthuisstraat. Deze werden daarna aan passanten aangeboden door in PvdA Gorcum-polo’s geklede partijgenoten, met de bedoeling om de anderhalve meter afstand houden een beetje op te leuken. De algemene reacties waren zeer positief: “Wat ludiek om dat op deze manier onder de aandacht te brengen” en “wat een leuk gebaar” en “#Daslief” werden het meest gehoord. Vanzelfsprekend waren er mensen die er een politieke bedoeling achter zochten, maar dat waren er minder.

Anderhalve meter afstand, rode afvalknijpers, plastic handschoenen en rode Petunia’s
En na afloop met elkaar nog even “Een voor allen en allen voor één”: wel op 1,5 m. afstand !

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *