Onze kandidaten voor de gemeenteraad 2022-2026

Eelke Kraaijeveld (wethouder), Jack Oostrum (lijsttrekker), Ashraf Hachhouch, Frans de Munnik, Ali Koçak, Paulien de Groot, Jasmin Maslić, Evelien de Munnik en niet op deze foto: Rowan van der Wal, Tjarda IJssels, André van der Velden, Bart van Osch, Peter de Graaf en Frank Duijnhouwer.

Nu onze kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma zijn vastgesteld wordt er op de achtergrond gewerkt aan het aanpassen van de website. Daarom kan het voorkomen dat de website enige tijd niet bereikbaar is of dat u plotseling merkwaardige tekstblokken verschijnen (uw redacteur is geen professional op het gebied van webredactie). Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak en eventuele fouten in de redactie of opmaak.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *