PvdA Pow Wow

Gisteravond kwamen Fractie, bestuur en enkele actieve leden bij elkaar om de toekomst te bespreken. Een tijdelijke nieuwe interim voorzitter, in de persoon van Frans de Munnik, werd unaniem gekozen tot aan de ALV. Tijdens de ALV zullen de leden zich hierover uitspreken.  Verder werd er nagedacht over hoe de partij, en dan vooral in Gorinchem, meer aansluiting zou kunnen zoeken bij initiatieven van inwoners en vooral bij jongeren. Door mensen op te zoeken en aan te sluiten bij hun initiatieven kunnen we laten zien dat de PvdA zijn rol als volksvertegenwoordiger serieus neemt. Bovendien raken die mensen daardoor waarschijnlijk ook meer betrokken bij de plaatselijke politiek. Deze en nog een aantal andere vragen zullen in de komende weken besproken worden en hier zal actie op ondernomen worden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *