Onderwijsactie zeer gewaardeerd!

Op 5 oktober is het de dag van de leraar. Daarom heeft de PvdA Gorcum op 4 oktober bij verschillende scholen die zich aangemeld hadden een lekkere traktatie gebracht voor al het personeel op school. Op dit moment staat het onderwijs onder grote druk en wilden wij als partij nog eens benadrukken dat wij dat weten. Ook wilden we via deze actie laten weten dat wij zeer waarderen wat ze voor de kinderen, de ouders en de maatschappij betekenen. We hebben in een brief de scholen opgeroepen ons te benaderen bij problemen en/ of vragen. De taarten werden goed ontvangen en ook de gezonde traktatie voor de twee scholen die daarom vroegen werden hartelijk ontvangen. Basisschool de Poorter zette onze mensen gelijk aan het werk, terwijl 1 van de leerkrachten in het zonnetje werd gezet omdat zij 25 jaar in dienst was.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *