Coronavirus in Gorinchem

Nu heel Nederland op slot is vanwege het Coronavirus spreekt de PvdA Gorcum zijn diepe bewondering uit voor al die mensen die nu onder moeilijke omstandigheden werk moeten doen dat voor de samenleving van vitaal belang is. Met name iedereen die in de zorg werkzaam is verdient onze extra waardering, maar ook iedereen die er mede door zijn of haar werkzaamheden voor zorgt dat wij onze boodschappen kunnen blijven doen, veilig over straat kunnen en worden geholpen als dat nodig is.
Door het hamsteren raken de winkelschappen snel leeg en hoewel deze opnieuw worden aangevuld komen de voedselbanken in de problemen. Hamsteren is écht onnodig en asociaal !!
De Gorcumse voedselbank heeft voorlopig nog geen problemen, maar als het zover zou komen dan biedt de PvdA Gorcum graag een helpende hand.

PvdA-Gorcum heeft een ombudsman

Ali Kocak, PvdA-ombudsman
bel: 06-21887164 of
email: ali@pvdagorcum.nl

Hoewel het kabinet aangeeft dat er ondersteuning wordt geboden waar dat nodig is, van kleine zelfstandige tot grote bedrijven, kunnen er altijd nog mensen zijn die in de problemen komen door de maatregelen rond het Coronavirus. De PvdA Gorcum heeft al sinds vele jaren een ombudsman: Ali Kocak.
Hij heeft in de afgelopen jaren veel mensen kunnen helpen met het oplossen van diverse problemen. Bijvoorbeeld als er problemen zijn met betalingsachterstand van de huur of dreigende afsluiting van gas, elektriciteit of water kan de ombudsman helpen om samen met u tot een passende oplossing te komen.
Maar ook in andere situaties kunnen we helpen bij dreigende problemen door samen naar oplossingen te zoeken. In diverse gevallen is ons gebleken dat er oplossingen mogelijk zijn die mensen zelf nog niet hadden bedacht.
Onze ombudsman helpt graag om passende oplossingen te vinden. Daarbij kan hij zo nodig rekenen op hulp van plaatselijke en landelijke politici.
Heeft u zelf problemen of kent u mensen met problemen die niet eenvoudig oplosbaar (b)lijken te zijn neem dan gerust contact op met Ali Kocak. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en wordt ook na afhandeling niet bewaard. En het advies van de ombudsman is altijd kosteloos (gratis).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *