PvdA leden helpen bij de voedselbank Gorinchem

PvdA-vrijwilligers Frans, Paulien en Evelien

Om te voorkomen dat de voedselbank Gorinchem moet sluiten vanwege het Covid-19 virus hebben 3 PvdA-ers samen met andere vrijwilligers de voedselbank geholpen met pakketten uitdelen. Ook PvdA wethouder Eelke Kraaijeveld was aanwezig via een facetime verbinding om de vrijwilligers een hart onder de riem te steken en zijn betrokkenheid te laten zien. De RIVM richlijnen werden strikt nageleefd. Bezoekers konden hun tassen afgeven bij het eerste loket en bij de volgende deur de volle tassen ophalen.

Goed gevulde schappen

Er was voldoende handgel aanwezig en er werd strikt 1,5 meter afstand gehouden (behalve bij het snel maken van de foto’s). De vakken waren ondanks het hamsteren in de diverse supermarkten nog redelijk gevuld, de tassen werden door de vrijwilligers aangenomen en gevuld weer teruggegeven aan de bezoekers. Gelukkige mensen die pakketten kwamen halen, een blij team van enthousiaste vrijwilligers dat ze er konden zijn voor de mensen en zij voelden zich dan ook meer dan welkom.

Afdelingsvoorzitter Frans de Munnik keek na afloop min of meer tevreden terug op een geslaagde middag. Namens de PvdA Gorcum heeft Frans direct aangeboden om komende weken meer hulp te blijven leveren. Dat betekent dat wij ook komende weken vrijwilligers leveren voor de voedselbank en zo nodig ook transport hebben aangeboden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *