Alle discussies over salarisverhoging en andere waardering ten spijt staan jullie 24/7 klaar voor alle patiënten, ongeacht hoe vroeg of hoe laat en op welke dag ze zich aandienen. Leerkrachten werken zich op afstand uit de naad om kinderen thuis onderwijs aan te bieden. Politie is extra oplettend omdat velen zich niet “vanzelfsprekend” aan de overheidsaanwijzingen houden. Deze crisis bewijst eens te meer dat jullie KANJERS zijn: jullie zijn onze HELDEN !!
Een groot applaus is niet genoeg. We zullen jullie straks ook naar waarde moeten belonen. Daar zal de PvdA zich sterk voor blijven maken.

Jong en oud moeten zich aanpassen

Dit is een goede afstand !

Afstand houden, het liefst (meer dan) twee armlengtes, is erg lastig. Vooral als je gezellig met elkaar in gesprek bent of als je onderweg bekenden tegenkomt. Met een groepje vrienden en vriendinnen op een hangplek of tijdens een wandeling op de stadswallen sta je daar niet zo snel bij stil. Probeer toch even te bedenken dat je zelf zonder het te merken toch al drager kan zijn van het coronavirus en dus ook anderen kunt besmetten. En als je al verkouden bent: BLIJF THUIS !!