Even aandacht en gebak voor bijzondere mensen

Frans en Bart bellen aan bij ASVZ

Zaterdagmorgen stonden we als PvdA-Gorcum voor de deur bij ASVZ aan de Laagdalemseweg in in HoogDalem.
Ons bezoek was vanzelfsprekend aangekondigd en we mochten alleen maar even in de hal komen voor een kort gesprek met aanwezige cliënten en begeleiders. Zij mogen vanwege de coronacrisis helemaal geen bezoek ontvangen en zijn helemaal afgesloten van de “gewone” buitenwereld. De cliënten mogen bovendien niet naar huis voor weekendbezoek en zitten dus dag in dag uit op hun eigen kamers.
De begeleiders draaien 24-uurs diensten en doen hun uiterste best om het voor iedereen gezellig te houden in deze lastige periode. Dubbel lastig, want niet iedereen begrijpt waarom deze volledige afzondering noodzakelijk is.
Om de cliënten een klein beetje op te vrolijken en om de begeleiders een hart onder de riem te steken hebben we als PvdA-Gorcum gebakjes bezorgd. Daarmee hebben we bovendien een plaatselijke ondernemer een klein beetje ondersteund om door deze lastige periode heen te komen.

Frans en Bart met gebakjes voor cliënten en begeleiders van ASVZ
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *