Een nieuwe fractie-assistente: Evelien de Munnik

De PvdA fractie heeft zich versterkt met een nieuwe fractie-assistente: Evelien de Munnik. Om kennis te maken kunt u het beste even kijken bij wie-is-wie op deze website. Wij heten haar van harte welkom en wensen Evelien en de PvdA-fractie veel succes in de komende periode.

Oud(er) nieuws is soms ook best nog interessant om hier even te melden. Daarom melden wij toch nog even het succes van onze motie ingediend bij de behandeling van de Perspectiefnota voor 2020-2023 in juli 2019. Wij stelden daarin voor om bij scholen veilige oversteekplaatsen te creëren door daarbij extra attentie-verhogende elementen te plaatsen. We hebben daarbij gewezen op voorbeelden elders in onze regio en daarbuiten. Het college heeft inmiddels gesprekken gevoerd met de directies van basisscholen De Cirkel, Samen Onderweg (de dependance aan de Van Goudoeverstraat) en het Schuttersplein. Er worden nu voorstellen uitgewerkt voor plaatsing van de Julie-variant (zie een voorbeeld op de foto hieronder) in de omgeving van deze scholen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *