Heeft u onze milieuvriendelijke flyer ontvangen ?

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart wordt door de PvdA Gorcum komende weken een flyer verspreid. Deze flyer geeft in het kort de speerpunten van onze partij weer voor de komende gemeenteraadsperiode 2022-2026. Het volledige verkiezingsprogramma en een korte kennismaking met onze kandidaten vindt u elders op deze website. Hieronder volgt de tekst van de flyer die is gedrukt op milieuvriendelijk groeipapier.

Fijn wonen, werken en recreëren in de allermooiste vestingstad van Nederland. Een stad van tolerantie waar iedereen zichzelf mag zijn. Maar ook een stad met uitdagingen. Zoals het oplossen van de woningnood met een betaalbaar huis voor iedereen. De zoektocht naar nieuwe duurzame energiebronnen om de woonlasten betaalbaar te houden. Een veilige en leefbare wijk en buurt waar mensen omzien naar elkaar.

Daarom wil de PvdA:

–        samen met Poort6 investeren in extra huurwoningen,

–        woon- en energielasten voor iedereen betaalbaar houden,

–        initiatieven van inwoners ondersteunen,

–        werken aan gelijke kansen voor onze (klein)kinderen,

–        minder bureaucratie en meer vertrouwen in mensen,

–        samen met betrokken inwoners en ondernemers zorgen voor een inclusief Gorcum, waar iedereen meedoet en zich écht ”thuis” kan voelen!

De PvdA staat voor duurzaamheid. Daarom is onze flyer gedrukt op milieuvriendelijk gerecycled FSC-papier. Deze flyer is 100% biologisch afbreekbaar.  De flyer is bovendien vermengd met klaprooszaad dat niet genetisch gemanipuleerd is (GMO-vrij). Wij verspreiden de flyer zelf lopend of met de fiets en bezorgen niet in brievenbussen met NEE-NEE stickers. Aanstaande zaterdag delen we de flyers uit aan belangstellenden in de binnenstad.
Als u de flyer (nog) niet heeft ontvangen dan kunt u deze afhalen bij de verkiezingskraam tijdens de verkiezingsmarkt op 12 maart.

Onze PvdA-kraam staat dan op de Grote Markt.

 

Gebruiksaanwijzing voor de groeipapier-flyer:

  • Leg het groeipapier een nacht in een bakje water,
  • Snij het papier in stukjes, bedek het natte papier met vochtige teelaarde (1 cm diep) in een pot of bakje en zet dit op een warme en heldere plaats (voor een raam),
  • Geef de zaadjes elke dag water en zie hoe de plantjes ontkiemen en gaan groeien,
  • Plaats het bakje of de bloempot voor een raam of buiten en geef regelmatig water
  • En zie… de klaprozen gaan bloeien.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *