De verkiezingscampagne is afgerond

Met de verkiezingsmarkt van afgelopen zaterdag zijn de campagnes van (bijna) alle Gorcumse partijen afgesloten. De PvdAGorcum heeft daarna nog een rondje gemaakt langs de openbare plakborden om waar nodig onze posters (opnieuw) te tonen. Wij hebben daarbij de andere partijen -waar mogelijk- zichtbaar gelaten.

Vervolgens hebben we maandag nog gesprekken gevoerd met marktbezoekers en onze milieuvriendelijke flyers met klaprooszaad uitgedeeld. Ook is er nog een laatste ronde gemaakt langs brievenbussen in diverse wijken. Op die manier zijn 10.000 flyers met klaprooszaad uitgedeeld aan Gorcumse inwoners. Hieronder geven we nog een keer de gebruiksaanwijzing om deze flyers tot bloei te laten komen: “Laat 1000 bloemen bloeien!”

Gebruiksaanwijzing voor de groeipapier-flyer:

  • Leg het groeipapier een nacht in een bakje water,
  • Snij het papier in stukjes, bedek het natte papier met vochtige teelaarde (1 cm diep) in een pot of bakje en zet dit op een warme en heldere plaats (voor een raam),
  • Geef de zaadjes elke dag water en zie hoe de plantjes ontkiemen en gaan groeien,
  • Plaats het bakje of de bloempot voor een raam of buiten en geef regelmatig water
  • En zie… de klaprozen gaan bloeien.

Als laatste actie van deze campagne hebben we dinsdagmorgen in alle vroegte de treinreizigers verrast met een kop warme chocolademelk en hebben wij hen de laatste flyers meegegeven om onderweg nog na te lezen. Met de dringende boodschap om  gebruik te maken van het stemrecht. De basis voor elk democratisch gekozen bestuur. Een actie die door PvdA-afdelingen langs de MerwedeLingeLijn van Leerdam tot Dordrecht werd overgenomen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *